Bons propòsits postestiu!

La tornada de l’estiu, com l’inici de l’any, sempre és un bon moment per a fer bons propòsits. Per a encarar els reptes que vols, per a començar després de la bogeria de juliols i desembres quan sembla que el món s’acabi.

Reptes d’esports, d’aprenentatges, d’actitud, de tasques domèstiques…i fins i tot de prendre’s la vida amb més o menys calma.

Aquests bons propòsits, que han de tenir continuitat, també a vegades els esperem en la resta de la població, especialment en aquells que entenem que alguna cosa no estan fent o no els està funcionant.

Darrerament hem vist 2 investidures espanyoles fallides…previsible…almenys la primera. Realment en el marc dels bons propòsits caldria haver estés la mà i fer una mica més dolça la politica…això ho sap qualsevol infant quan vol demanar alguna cosa. Per contra ens hem trobat amb amenaces a jubilats i funcionaris en una de les coses amb què menys política s’ha de fer, el cobrament de la pensió o el salari. En segon lloc, i volent tapar les incapacitats pròpies dels negociants, “castanya” al català i a Catalunya per diferents fronts, fet el qual també podíem preveure veient els personatges que estaven asseguts a la taula. Finalment, un tercer tòtem…passar de puntetes sobre el tema de la corrupció, així trobem que el que amenaçava de no acceptar cap indici, acabar justificant el que la gent del carrer no entenem. L’antítesi de la regeneració política.

Però això si… seguirem fent bons propòsits al tornar de l’estiu i dels Nadals, tot i que qui més els hauria de fer, per responsabilitat i per tenir un Estat a les mans, més que propòsits ens està acostumant als despropòsits.

Related Posts

Pel 2018, post 21d. . .sóc optimista!!

Els darrers mesos han estat convulsos, i crec que estarem d’acord que aquesta convulsió no ha estat només a l’òrbita política sinó que en l’economia i en la societat s’ha percebut en primera persona. En posts anteriors ja em referia a l’ interès per la confrontació social per a ús partidista-polític i per l’arribada d’una […]

Read More

Moments sense paraules…i sense por!

Moments sense paraules n’hi ha molts a la vida, alguns terribles i altres bonics, i fins i tot excepcionals. Des d’ahir a la tarda, des del primer whatsapp que vaig rebre, tot just a l’ascensor sortint de treballar, aprop de Les Rambles, no ho podia creure. Podia ser un ‘fake’ de mal gust, però l’enllaç […]

Read More

2 Comments

  • Lourdes on 10/09/2016

    Bravo Jordi!! Aquí tens una seguidora incondicional plena de bons propòsits… És una qüestió de voluntat

  • josep on 15/09/2016

    És tremendo…tan fàcil al dia a dia i tant complicat. Poques ganes en tenen.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Al dia!