la responsabilitat en l’organització

Fa uns dies, vaig requerir els serveis d’una gran institució privada del nostre país. Vaig anar-hi per la recomanació dels seus bons professionals i per les seves capacitats tècniques. Ara bé, la resposta de l’entorn de gestió administrativa que fa suport a l’equip professional va ser molt millorable.
Quan requereixes suport jurídic, mèdic, econòmic, gestor, o altres, tendim a buscar professionals que s’adaptin a les nostres necessitats i que puguin donar la millor resposta a la situació. Un fet que no tenim en compte i que és essencial, és el front office de la institució en qüestió, la rellevància del personal de suport que dóna resposta a les necessitats dels professionals i dels directius, des de la gestió de la cita prèvia fins a la tramitació posterior del servei tant de seguiment de qualitat com de facturació si s’escau. Si l’equip professional és excel.lent, però el nivell de gestió interna de la institucio és deficient, la imatge es veu deteriorada, tant en l’entorn públic com en el privat. És molt important tenir cura de disposar del personal adequat per a cada lloc específic de la institució i amb la formació adequada ja que en la imatge de marca, tant a nivell global com a nivell local, tant en l’àmbit públic com en el privat, és integral. Òbviament si el resultat del servei prestat és positiu, la imatge tendeix a ser més positiva, però per altra banda, la imatge de la institució la mostra tant l’equip directiu com el personal de recepció i el d’agenda. És fonamental, com dèiem anteriorment, una bona estratègia i una bona direcció, però en cap cas es pot descuidar la imatge oferta pels representants de la institució, i per això cal tenir coneixement i formació necessària, i una molt bona manera d’aconseguir-ho és involucrar l’estructura en els objectius a assolir, només així tindrem el suport institucional per a transmetre la millor imatge i servei en els diferents àmbits.

Related Posts

Pel 2018, post 21d. . .sóc optimista!!

Els darrers mesos han estat convulsos, i crec que estarem d’acord que aquesta convulsió no ha estat només a l’òrbita política sinó que en l’economia i en la societat s’ha percebut en primera persona. En posts anteriors ja em referia a l’ interès per la confrontació social per a ús partidista-polític i per l’arribada d’una […]

Read More

Moments sense paraules…i sense por!

Moments sense paraules n’hi ha molts a la vida, alguns terribles i altres bonics, i fins i tot excepcionals. Des d’ahir a la tarda, des del primer whatsapp que vaig rebre, tot just a l’ascensor sortint de treballar, aprop de Les Rambles, no ho podia creure. Podia ser un ‘fake’ de mal gust, però l’enllaç […]

Read More

3 Comments

  • anna on 21/09/2016

    Exacte. La primera imatge d’una empresa comença per la recepció o secretaria. Han d’oferir.te una bona atenció i ens molts casos falla.

  • Lourdes on 22/09/2016

    Un servei de qualitat requereix professionals eficaços i eficients en tots els nivells. Si qualsevol falla, el servei se’n ressenteix.

  • juan on 02/10/2016

    El trato es una exigencia en cualquier institución, comparto su punto de vista.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Al dia!