Somriure i decisió!

Aquesta setmana els “somriures” han tingut una protagonista especial. Els somriures de revolta, de cara amable però amb decisió, han tingut una malaurada protagonista, la Muriel. Molts cops un somriure, un tracte amable, pot ser l’element més decisiu per aconseguir l’objectiu. La sensació de bon rotllo, d’il·lusió, en gran mesura va lligada a una manera de fer positiva que ens transmet la Muriel.

Convicció, decisió i tenacitat són aspectes de lluita, de lluita per a assolir els objectius, uns objectius que guanyen grandesa quan són per interès general, quan són públics, quan es determinen com a bé comú. El fer, el desenvolupar-se amb un serietat i rigor però també amabilitat i un somriure, és molt necessari en els moments actuals on cal prendre decisions i no sempre es pot satisfer les expectatives o les voluntats d’uns i altres.

Sovint hem sentit com no és el mateix donar una notícia desagradable, si ho fa una persona amb empatia que si ho fa una persona en format “gestió d’expedient”, i precisament per aquest motiu, és clau desenvolupar una actitud intensa, posant-se a la pell dels altres, per a transmetre molt més que la simple informació verbal i/o escrita.

L’estar en contacte amb altres persones és una oportunitat per millorar i aprendre però també es una responsabilitat, i junt amb les aptituds que hem après, hem de tenir una actitud positiva front als reptes del dia a dia, una actitud il·lusionada per les petites coses, per a millorar el nostre entorn a la vegada que millorem nosaltres mateixos. Un somriure, un “bon dia”, un sentir-se cuida’t/cuidada… són els grans valors que podem aportar a la societat… pot ser el nostre granet de sorra per fer una millor societat.

En una societat on sovint l’enveja tintada d’individualisme és un defecte del dia a dia, i on podem respondre-hi amb una gestió amable, tenim una oportunitat, una oportunitat transversal a la vida del dia a dia… Un somriure!

 

Related Posts

Turisme SI Turisme No

El turisme ens està fent posicionar a la ciutadania a favor o en contra, i està començant a ser el centre de molts debats. Més enllà del bus turístic assaltat a Les Corts, el debat és més de fons, més sobre la massificació de la ciutat. És fàcil ser detractor del turisme quan surts al […]

Read More

Barcelona, com la veia i com la veig.

Barcelona és una ciutat engrescadora, de mida humana, que et pots moure a peu o en bicicleta. Una ciutat formada per gent de tota la vida, els vinguts de comarques i gent d’altres contrades. La veritat és que hi ha tant per gaudir que sovint el dia a dia no ens permet adonar-nos-en. Un terç […]

Read More

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Al dia!